31. Deel je kennis: schrijf een artikel

Heb je voor je studie of in je werk een onderzoek(je) uitgevoerd of heb je een bijzondere werkervaring en wil je dit met anderen delen? Dan is het vaak een lastige klus om hierover een goed leesbaar artikel te schrijven. In deze masterclass geven we informatie over een goed opgezet artikel, begeleiden je bij het maken van de opzet en het schrijven van de inhoud en coach je elkaar in twee of drietallen bij het schrijven van een artikel.  Je kunt je artikel na deze workshop afronden en aan de redactie van Van Horen Zeggen doorgeven. Het online tijdschrift www.vhz-online.nl is een mooi en goed toegankelijk medium. Wellicht komt jouw artikel in aanmerking om daar geplaatst te worden!

Opmerkingen; het maximale aantal deelnemers is 12 (of het dubbele als mensen samen één artikel schrijven). Voor de deelnemers: zorg ervoor dat je ter plekke belangrijke informatie beschikbaar hebt, die je in een artikel kunt verwerken. Geef door als je met een collega samen een artikel wilt schrijven en laat die collega dit ook aangeven bij de inschrijving. De deelnemer dient zelf een laptop mee te brengen.

De masterclass zal worden verzorgd door: Marjan Bruins - Annemarie Kerkhoff - Nic van Son


Annemarie Kerkhoff is taalwetenschapper en senior onderzoeker bij Auris. Iris Manders is gedragskundige en senior onderzoeker bij de Kentalis Academie. Zij heeft eerder gewerkt als orthopedagoog en als beleidsadviseur.

Coördinator Onderzoek, Ontwikkeling & Opleinding FENAC.
Redactielid Van Horen Zeggen