26. Ik zorg voor jou, maar zorg ik ook voor mij?

"Hoe gaat het met je?"

Het is een vraag waar je vaak gedachteloos 'ja' op antwoord, toch?

Maar...even serieus: "Hoe gaat het echt met je?"

Om daar goed antwoord op te kunnen geven, moet je durven stilstaan.

En dat is, zeker voor jou als zorg- of onderwijsprofesional, niet altijd even gemakkelijk te doen door de hoge werkdruk en de structurele veranderingen die dagelijks op je afkomen.

Daarom...een cadeau aan jezelf:

Een interactieve workshop waarin je gaat ervaren hoe het is om naast lief te zijn voor de ander OOK weer lief te zijn voor jezelf, zodat je met kneiter veel ontspanning en plezier je werk kunt blijven doen.

Een workshop met een hoog DOE-gehalte Wel eens gapend onder een systeemplafond naar een goedbedoelde expert geluisterd die de powerpoint slides voorleest? Hoe goed van inhoud ook, daar ga je de wereld helaas niet mee winnen. Maarten Vogelaar van Love Update geeft de afgelopen 10 jaar trainingen, waarin diepgang wordt gemixt met ervarend leren en een vleugje entertainment, waardoor je hart meteen wordt geraakt. Zo krijgen professionals de kans om in een korte tijd te ontdekken hoe ze liefdevoller voor anderen, maar vooral liefdevoller voor ZICHZELF kunnen zijn. Ook in deze workshop word je getrakteerd op een 2,5 uur durende complete 3-traps ervaring: Zo weet je na deze workshop WAT liefdevoller leven voor jou betekent, HOE je dat kunt toepassen en WELKE positieve uitwerking het heeft op je dagelijks functioneren.

Ok...nu even praktisch

Voor deze workshop: "Ik zorg voor jou, maar zorg ik ook voor mij?" kunnen alle professionals meedoen, die herkennen: - Dat ze soms de lat te hoog leggen voor zichzelf. - Regelmatig 'ja zeggen', maar eigenlijk nee bedoelen. - Meer gespannen zijn, dan ze eigenlijk zouden willen. De deelnemers krijgen in deze workshop, die 2 uur en drie kwartier duurt, een krachtige persoonlijke ervaring, die direct aanzet tot liefdevoller in het leven staan.

Maarten Vogelaar (1979) werkt als spreker, trainer en relatietherapeut. Zijn missie met Love Update is: Nederland liefdevoller maken. Dit doet hij door (online) trainingen te geven in liefdevol leven. Hierbij concentreert hij zich op het leren liefdevoller maken van al de relaties waar je als mens mee in verbinding staat, zoals: de relatie met je partner, je kinderen, je familie, vrienden, je collega's en vooral...de relatie die je hebt met jezelf. Naast het geven van trainingen heeft Maarten op Itunes en Spotify ook de Love Update Podcast, waarin hij o.a. spreekt met mensen die liefdevoller in het leven zijn gaan staan. In de online Love Update Academy kun je werken aan je persoonlijke groei en geeft hij VIP trajecten, waarin je in een korte tijd leert authentieker en liefdevoller in het leven te staan. Regelmatig wordt Maarten gevraagd als expert op het gebied van (zelf)liefde en relaties door verschillende media.